Biografie hopster

Biografie hopster

Op jonge leeftijd leerde ik mijn inlevingsvermogen en rijke fantasie in de juiste richting te leiden. Ik schreef vele verhalen en gedichten. Jaren later studeerde ik af in Communicatie en Journalistiek, werkte als redacteur en communicatiespecialist, blogte over festivals en Haagse nieuws items. Zo ontwikkelde ik mijn basis als schrijver verder tot een buiten de kaders denkende tekstschrijver en webredacteur.

Tekstschrijver en webredacteur

In 2011 besloot ik verder te gaan als freelance tekstschrijver voor organisaties en particulieren. Ik ben een tekstschrijver die zich inleeft, aanpast, vernieuwt en als doel heeft: de verhalen achter de situaties te laten leven.

Reizen roots

Ik ben geboren in Zoetermeer als dochter van een Australische moeder en een Nederlands-Indische vader, studeerde in Leiden en heb sinds ’98 mijn thuis gevonden in Den Haag. Door mijn ‘roots’ reis ik graag. In 2017/2018 maakte ik een wereldreis van een half jaar. Vandaar de foto van de prachtige ‘road to nowhere’ in Utah, Amerika op de homepagina. Ik reis natuurlijk graag naar mijn familie Down Under. Ik heb een zwak voor alles wat ook maar Australisch klinkt.