Portfolio

Portfolio

Sinds 1 februari 2019 ben ik gestart met de succesvolle bloggerswebsite Jitters in Den Haag. Samen met andere bloggers struin ik de stad af op zoek naar nieuws en leuke verhalen. Vooral bij de evenementen en festivals en live muziek krijgen we de Jitters. Lees meer op de website van Jitters of like de Facebookpagina van Jitters en blijf op de hoogte

Ook schrijf ik voor diverse klanten in de profit en non profit sector. Eerst in dienst bij een verhuurmakelaar. Vanaf 2007 vanuit het CAOP, en sinds 2011 ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver en webredacteur.

Portfolio hopster

Bekijk hier enkele voorbeelden. Neem contact op voor meer informatie.

  • schrijven van diverse webteksten voor fysiotherapeuten en fysio centra als Fysio Life en Active Health Center.
  • schrijven van persberichten en webteksten voor ondernemers als Zee op Tafel, Merci Weddings (excl. over mij), de Haagsche Makelaar.
  • diverse biografieën zzp’ers en kleine ondernemers.
  • maken van websites in Joomla en schrijven van webteksten voor o.a. de evenementenadviseur, Victor Trading, Concordia Den Haag, NR Communicatie, diverse zzp’ers.
  • schrijven van brochures voor trainingsbureaus en coachingstrajecten. o.a. Interpoint bv.
  • schrijven van overheidsgerelateerde sfeerverslagen, webteksten en (in- en externe) nieuwsbrieven voor o.a. CAOP, A+O fonds Rijk (Arbeidsmarkt- en Opleiding fonds Rijk), SBCM (arbeidsmarkt- en opleidingsfonds voor de sector sociale werkvoorziening), SBO (Sectorbestuur Onderwijsarbeidsmarkt), Stichting FAOT (Fonds Arbeidsmarkt en Opleidingen Thuiszorg), Veiligezorg® (projectorganisatie voor agressieaanpak in de zorg) en StAZ (Stichting Arbeidmarkt Ziekenhuizen) en boekje Virage.
  • eindredactie jubileummagazine en webteksten voor sportverenigingen als Cgv Die Haghe.