Biografie als succesverhaal

Biografie als succesverhaal

Ben je een zzp-er of kleine ondernemer? Een band, fotograaf, verkoper, ontwerper of kunstenaar? Of verkoop je een dienst? Dan wil je natuurlijk dat mensen jouw website uit de vele andere kiezen. Dat niet alleen, je wilt dat ze voor jouw product of dienst kiezen. Maar hoe kun je jouw website onderscheiden van de rest?

Een biografie die blijft hangen

Simpel. Laat je lezers je verhaal proeven, ruiken, horen en voelen tegelijk. Je biografie en webteksten in verhaalvorm maakt een succesverhaal.

We worden overladen met keuzes. Alleen al in de schappen van de supermarkt staan tientallen merken en soorten van hetzelfde product. Waar je vroeger koos uit paprika of gewone chips, kun je nu kiezen uit tientallen smaken, vormen en hoeveelheden.

Nu heb jij een nieuwe website en wil je jouw prachtige product of goede dienst aanbieden. Op het internet ben je een speldenknopje in de zoekmachine-hooiberg. Met goede seo, pakkende websteksten, het juiste design en met een heldere biografie in verhaalvorm is jouw band, product of dienst optimaal in beeld.

‘Over mij’-pagina als succesverhaal

Neem contact op en laat jouw heldere biografie of een ‘over mij’ -pagina schrijven. De over mij-pagina is een van de belangrijkste webteksten op je website en wordt ook het meest onderschat. Een goed geschreven biografie is een succesverhaal, juist dat verhaal die mensen onthouden of tot actie over laten gaan.